ΕΤΑΙΡΙΑ

Η εταιρία

 Η AVANTAGE properties είναι η εξέλιξη της Alpha Kατασκευών που ιδρύθηκε το 1986 μια εταιρία η οποία καταξιώθηκε με την δυναμική παρουσία της στον χώρο των κατασκευών.

   Η πολυετής πείρα μας στο χώρο των κατασκευών και η αξιοπιστία μας, μας έχει κάνει να μπορούμε να χτίζουμε σχέσεις εμπιστοσύνης  με τους πελάτες μας.

Έχοντας την ικανότητα να γνωρίζουμε τις εμπορικές αξίες των ακινήτων σε συνάφεια πάντα με τα τεχνικά χαρακτηριστικά τους μπορούμε να σας προσφέρουμε την καλύτερη και την πιο ολοκληρωμένη εμπειρία στο real estate .

Στην προσπάθεια μας να εξυπηρετήσουμε τις ανάγκες των πελατών μας προσθέσαμε εξελιγμένες υπηρεσίες διαχείρισης ακίνητης περιουσίας που καλύπτουν όλο το φάσμα, από την διαχείριση ενός κτηρίου έως την βραχυχρόνια μίσθωση ενός διαμερίσματος.

  Στόχος μας είναι να δίνουμε λύσεις που να ταιριάζουν στις ιδιαίτερες ανάγκες των πελατών μας άμεσα και αποτελεσματικά, συνδυάζοντας την εμπειρία μας με τον σεβασμό στα θέλω του πελάτη μας, φτάνοντας έτσι στο καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα .

Advertisement
Αρέσει σε %d bloggers: